Добредојдовте

На овој блог ќе се објавуваат слики и записи од рачните изработки кои ги изработува татко ми .
Имено ова е продолжеток на блогот mojaumetnost.blog.mk кој без мое знаење беше избришан и заради што голем број на блог записи се изгубени .
Со цел да се поврати нешто од тоа на овој блог истите слики кои се објавени во минатото ќе бидат реобјавени на овој блог но со друг запис

Thursday, February 14, 2013

Oригами цветови повеќе модели ( ретро)


Во оригами техниката  татко ми има изработено повеќе модели кои ќе ги прикажеме овде . Тоа се  цветови аранжирани во букети сместени во вазни било направено од хартија и  или купени . Сите цветови се изработени од хартија во А4 формат во разни бои . Листовите и стебленцата се исто така изработени од зелена хартија . Се надевам ќе уживате . Во следниот пост ќе прикажеме еден кактус во оригами техника .No comments:

Post a Comment